GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 09:54

Son dakika: 3 ilde dolandırıcılara Hipnoz yumruğu: Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Diyarbakır merkezli 3 ilde, internet üzerinde dolandırıcılık yapan şahıslara düzenlenen operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 09:47

Yunanistan’ın ölüme terk ettiği 35 kaçak göçmen Türk karasularında kurtarıldı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilerek ölüme terk edilen lastik bot içinde 35 kaçak göçmen kurtarıldı. Öte yandan Ayvacık ilçesinde düzenlenen kaçak göçmen operasyonunda Afganistan uyruklu 9 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 09:29

Kayseri'de feci kaza! Minibüsle tanker çarpıştı: 15 yaralı

Kayseri'de tarım işçilerinin bulunduğu minibüs ile yakıt tankeri çarpıştı. Feci kazada 14 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 09:27

Kocaeli'de feci kaza! İşçi servisi ve halk otobüsü çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde işçileri taşıyan minibüs ile halk otobüsünün çarpıştı ve o anlarda minibüs devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 08:39

Son dakika... Bakan Yerlikaya 'çok yüksek miktarda' diyerek duyurdu! 5 ilde Narkogüç operasyonu: 16 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Yerlikaya, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyona ilişkin "Edirne,Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır ve Erzincan’da düzenlenen “Narkogüç” operasyonlarında çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi. 16 şüpheli şahıs yakalandı." açıklamasını yaptı.
GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 08:25

Van Gölü'nde 4 büyüklüğünde deprem

Van Gölü'nde saat 08.05'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - Garantörlük için Türkiye’den iyisi yok
21 Ekim 2023 - 06:55

Garantörlük için Türkiye’den iyisi yok

İsrail-Filistin çatışmasında, Türkiye’nin garantörlük formülüne destek yükseliyor. Uzmanlar, Ankara’nın bu konudaki tecrübesini vurguladılar.
GÜNDEM - GÜNDEM
21 Ekim 2023 - 00:56

Manisa'da 350 fabrika işçisi hastanelik oldu! Valilik harekete geçti

Manisa'da 350 fabrika işçisi, akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Kusma ve bulantı gibi şikayetleri olan işçilerin, yedikleri yemeklerden zehirlendiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 23:51

Son dakika... İzmir'de deprem oldu: Çevre iller de sallandı

Son dakika haberi: İzmir'den korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ilk verileri açıkladı, işte detaylar...
 - Filistin'i destekledi ambargo yedi!
20 Ekim 2023 - 23:10

Filistin'i destekledi ambargo yedi! Fazıl Say'ın İsviçre'deki 4 konseri iptal edildi

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre'deki konserleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını desteklediği için iptal edildi. Fazıl Say sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ben Avrupa'da ifade özgürlüğüne güven duyulur, karanlık ve anlayışsızlık yaşanmaz diye bilirdim. Bu rahatsız edici olay babında güvenim oldukça sarsıldı" dedi.
 - 'İsrail birkaç gün için bile direniyor'
20 Ekim 2023 - 22:26

Bakan Fidan'ın 'barış diplomasisi'nde dikkat çeken detay: Rehineleri kurtarmamızı istiyorlar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katıldığı canlı yayında Filistin-İsrail gündemine dair sıcak gelişmeleri ve 'barış diplomasi'sine ilişkin ayrıntıları anlattı. Bakan Fidan, rehinelerin kurtarılması için Türkiye'den yardım isteyen ülkeler olduğunu belirtirken İsrail'in kanlı eylemlerine ise tepki gösterdi. Fidan, İsrail'in birkaç günlük ateşkes için bile direndiğini söyledi.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 22:08

Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan kamyonetler çarpıştı: çok sayıda yaralı var

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tarım işçilerini taşıyan iki kamyonet çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada yaralanan 20 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
 - Yardım için haber bekliyor
20 Ekim 2023 - 21:58

Haluk Levent Gazze için harekete geçti! Yetkililerden haber bekliyor

AHBAP Derneği’nin kurucusu, sanatçı Haluk Levent, İsrail’in Gazze’de devam eden saldırılarına karşı harekete geçti. İsrail-Hamas arasındaki çatışma 14’üncü gününe girerken Haluk Levent insani yardımların bölgeye ulaştırılması için Gazze Belediye Başkanı ile görüştü.
 - Ayasofya'da Gazze hutbesi!
20 Ekim 2023 - 20:35

Ayasofya'da Gazze hutbesi! Erbaş'ın elindeki kılıç dikkat çekti

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, Ayasofya'daki ilk cuma namazında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, minbere kılıçla çıktı. Hutbede Gazze vurgusu dikkat çekerken, "Masum insanlar vahşice katlediliyor"diyerek İsrail'İn saldırılarına tepki gösterdi. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 20:18

‘MİT görevlisiyiz’ yalanıyla 12 milyon lira dolandırdılar!

Balıkesir’de evli bir çift kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düştü. Banka hesaplarının FETÖ terör örgütüne bağlantılı kişiler tarafından kullanıldığını söyleyen dolandırıcılar talihsiz çiftin 12 milyon lirasını çaldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 19:58

Bakan Tunç’tan İsrail’e yaptırım çağrısı

İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin konuşan Adalet Bakanı Tunç, "Soykırım suçunu işleyen uluslararası sözleşmeleri ihlal eden İsrail hakkında gerekli yaptırımların yapılmasını arzu ediyoruz"   dedi.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 19:55

5 kişinin öldüğü feci kazada 3 gözaltı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda karayolları kamyonuna çarparak metrelerce savrulan minibüsteki 5 kişi hayatını kaybetmişti. Feci kaza sonrası minibüs şoförü, kamyonu şoförü ve karayolları çalışanı gözaltına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 19:40

Erdoğan, Sisi ile görüştü: Gazze'ye bir an önce yardım ulaştırmalıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Filistin'deki İsrail şiddetinde giderek daha vahim hale gelen tablo, Gazze'deki masum sivillere karşı İsrail'in sergilediği insan hakları ihlalleri ve çözüm için atılabilecek adımlar ele alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 19:24

Hakan Fidan'dan 'Filistin' diplomasisi! İngiliz mevkidaşı Cleverly ile bir araya geldi

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmaların başından bu yana itidal çağrısı yapan Türkiye, bunun için yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı James Cleverly ile bir araya geldi.
GÜNDEM - GÜNDEM
20 Ekim 2023 - 18:51

Bu acıya yürek dayanmaz: İki ayda iki oğlunu ve eşini kaybetti

Karabük’ten kahreden bir haber geldi. İki ay içerisinden eşi ve oğlunu peş peşe toprağa veren Türkan Kaya, birlikte yaşadığı diğer oğlunu sabah işe gitmesi için uyandırmak istedi. Talihsiz kadın 26 yaşındaki evladının cesedini buldu.
 - Bu cinnet furyası durdurulmalı!
20 Ekim 2023 - 18:36

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çağrı: İsrail derhal durdurulmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından İsrail-Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin bir paylaşımda bulundu. İsrail'in soykırıma varan saldırıların derhal durdurulması gerektiğini belirten Erdoğan, "Tüm devletleri ve uluslararası kuruluşları bir an önce Gazze’de insani ateşkesin tesisine yönelik girişimlere samimiyetle destek olmaya davet ediyorum." dedi.
Başa Dön