Rihanna hamile mi? Rihanna 3. kez yine mi hamile, kaç çocuğu var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rihanna hamile mi? Rihanna 3. kez yine mi hamile, kaç çocuğu var?

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medyada Rihanna'nın tekrar hamile olduğuna dair iddialar yer aldı. Peki, Rihanna hamile mi? Rihanna 3. kez yine mi hamile, kaç çocuğu var? İşte, Rihanna hamile mi, hamilelik hakkında paylaşımlar...

Rihanna hamile mi? Sosyal medyada Rihanna'nın tekrar hamile olduğuna dair iddialar yer aldı. Peki, Rihanna hamile mi? Rihanna 3. kez yine mi hamile, kaç çocuğu var? İşte, Rihanna hamile mi, hamilelik hakkında paylaşımlar haberimizde...

RİHANNA HAMİLE Mİ?

Bugün öğlen saatlerinde sosyal medyada Rihanna'nın 3. kez hamile olduğu yönünde iddialar yer almıştı. Akşam saatlerinde ise Rihanna'nın 3. kez hamile olduğunu doğruladığı yönünde açıklama yaptığı ifade edildi. Konu hakkında Rihanna'nın sosyal medya hesaplarından henüz bir paylaşım yapılmadı. Rihanna'nın şu anda 2 çocuğu bulunmaktadır. 2 çocuğu da son 2 sene içerisinde doğmuştur. Rihanna tekrar hamile olması durumunda 3 senede 3. kez doğum yapacak.

Rihanna hamile mi? Rihanna 3. kez yine mi hamile, kaç çocuğu var?

Rihanna, 12 Şubat'ta Super Bowl'un devre arası şovunda sahneye çıkmış ve ikinci hamile olduğunu açıklamıştı. Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat'ta ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek, ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı, ikinci kez anne olmanın sevincini yaşadı. Bir oğlu bulunan Rihanna, bu kez kız bebek dünyaya getirdi.

Rihanna hamile mi? Rihanna 3. kez yine mi hamile, kaç çocuğu var?

‘KIZ MI ERKEK Mİ’ TARTIŞMASI

Oğlu konusunda koruyucu bir tutum sergileyen Rihanna, ikinci bebeğinde kural bozdu. Ağustos ayında ikinci çocuğunu kucağına alan şarkıcı, çok geçmeden bebeğin yüzünü gösterdi. Yayınlanan kareler tartışmaları da beraberinde getirdi. Çiftin bebeklerinin cinsiyetinin ne olduğu konusunda farklı görüşler ortaya atıldı. İlk olarak bebeğin kız olduğu öğrenilmiş, daha sonra ise erkek olduğuna yönelik haberler çıkmıştı. 

‘İSYAN GÜL’ İLE KAMERA KARŞISINDA

Cinsiyet konusu henüz net değil ancak bebeğin adının ‘Riot Rose’ olduğu öğrenildi. Kelimeler sırasıyla ‘İsyan’ ve ‘Gül’ anlamına geliyor. İsmi dikkate alındığında bebeğin kız olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünenler çoğunlukta.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...