Cansu Demirci öldü mü? Selena’nın Selin’i Cansu Demirci kaç yaşında, nerede? İddialara yanıt gelmişti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cansu Demirci öldü mü? Selena’nın Selin’i Cansu Demirci kaç yaşında, nerede? İddialara yanıt gelmişti

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Selena dizisinde Selin karakteri ile tanınan oyuncu Cansu Demirci öldü mü, sorusu sık sık araştırılmakta. Yanıt Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş'tan geldi. Uzun yıllardır hiçbir projede yer almayan Selena’nın Selin’i Cansu Demirci öldü mü, yaşıyor mu? Cansu Demirci nerede soruları araştırılıyor. Peki Cansu Demirci kimdir? Selena Selin, Cansu Demirci kaç yaşında, yaşıyor mu? İşte tüm detaylar…

2006 yılında yayınlanan televizyon dizisi Selena yayınlandığı dönemden beri hem konusuyla hem başrollerinde yer alan oyuncu kadrosuyla hala çok konuşuluyor.  Sinem Kobal, Gökhan Keser, Zuhal Topal,Ümit Erdim gibi isimlerin yer aldığı dizide Selin Karakterini canlandıran Cansu Demirci ise yıllar sonra hala gündeme geliyor. Selena dizindeki Selin rolünden sonra göz önünde olmayan ve bir projede yer almayan Cansu Demirci’nin hayatı hayranları tarafından araştırılıyor. Cansu Demirci öldü mü? nerede? Selena Selin yaşıyor mu? Cansu Demirci kim, kaç yaşında? Cansu Demirci son hali sorularının yanıtı haberimizde. 

CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ?

Sosyal medyada gündeme oturan Cansu Demirci’nin nerede yaşadığı ve hayatta olup olmadığı merak ediliyor. Oyuncunun öldüğüne dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dizinin ardından kayıplara karışan Cansu Demirci'nin öldüğü iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Demirci son yıllarda gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor.

CANSU DEMİRCİ KAÇ YAŞINDA, NEREDE?

Selena dizisinde Selin'i canlandıran bir zamanların çocuk oyuncusu Cansu Demirci şu anda 31 yaşında. Oyuncu Cansu Demirci, yaşamını Almanya'da sürdürüyordu. Almanya'da Bremen Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi gören Demirci yıllar sonra Türkiye'ye geldi. Genç oyuncunun, Türkiye'de kalıp kalmayacağı ve ekranlara tekrar dönüp dönmeyeceği henüz bilinmiyor.

Cansu Demirci öldü mü? Selena’nın Selin’i Cansu Demirci kaç yaşında, nerede? İddialara yanıt gelmişti

CANSU DEMİRCİ KİMDİR?

Cansu Demirci 25 Nisan 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. 31 yaşındaki Cansu Demirci, ailenin üç çocuğundan birisidir.  St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun oldu. Bale eğitimi ile uğraştığı biliniyor. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı. 2018 yılında, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yüksek lisans eğitimi aldı. Yüksek lisans eğitimi gören Demirci yıllar sonra Türkiye'ye geldi.

Sihirli Annem dizinde konuk oyuncu olarak oyunculuk kariyerine başlayan Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin Akyar karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Adanalı ve Gurbette Aşk dizilerindeki konuk oyunculuğu ve yer aldığı Sihirli Lamba, Bir Zamanlar Anadolu’da ve Tercih Formu gibi birkaç film sonrası oyunculuğu bırakmıştır.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ezgi Yaşarlı 1 Aralık 2023 12:08

Açıp izliyorum bazen hâlâ izleniyor

Semiha Soylu 1 Aralık 2023 12:06

Çocukluğumun dizisiydi

Sonraki Haber Yükleniyor...