CHP'den 1915 Ermeni olaylarına ilişkin skandal! Sezgin Tanrıkulu, "sözde soykırım" törenine katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP'den 1915 Ermeni olaylarına ilişkin skandal! Sezgin Tanrıkulu, "sözde soykırım" törenine katıldı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye, 1915 olaylarına ilişkin dünyadaki Ermeni lobilerine karşı mücadelesini sürdürürken, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan büyük bir skandal geldi. Tanrıkulu, sözde Ermeni soykırımını anma törenine katıldı.

Daha önce de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik açıklamalarıyla dikkat çeken CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bu kez sözde "Ermeni soykırımı" yalanının anma törenine katıldı. 

CHP'DEN SES ÇIKMADI

Tanrıku'lunun "sözde soykırım" törenine katılmasına, partisinden henüz bir tepki gelmedi. Öte yandan sosyal medyada Tanrıkulu'na yönelik sert ifadeler yer aldı.

DAHA ÖNCE DE...

Tanrıkulu, 24 Nisan 2022 tarihinde X hesabından, "24 Nisan 1915’te yüzlerce Ermeni aydını İstanbul’da gözaltına alınıp, Çankırı, Ayaş, Ankara’ya sürüldü ve zorla kaybedildi" ifadelerini kullanmış, bu yüzden hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa Öztürk 25 Nisan 2024 01:26

Partisinin adınamı orada bulunuyor..Yoksa Parti'nin söz sahipleri ermenimi ?

Irfan oto24 Nisan 2024 23:40

Bu hainin vatandaşlık hakkı alınsın mal varlığına el konulsun bu ülkeye bir daha giremesin yeter artık bıktık bu hain oğlu hainlerden Türk isimli ajanlar defolun

Sonraki Haber Yükleniyor...