Başakşehir’de feci kaza! Kapısı açık minibüsten düştü, yerde metrelerce sürüklendi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

İstanbul’da kapısı açık bırakılan minibüsten düşen yolcu ağır yaralandı. Düştükten sonra metrelerce sürüklenen yolcu başını kaldırıma çarptı. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Altınşehir Mahallesi Eski İstanbul Caddesi'nde kapısı açık halde seyreden minibüsteki bir yolcu dengesini kaybederek, araçtan düştü. Yerde savrulan 53 yaşındaki K.Y'ye sürücüsü tarafından durdurulan minibüsteki diğer yolcular yardım etti.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Ağır yaralanan yolcu, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, minibüs sürücüsünü gözaltına aldı. Kaza sonrası yaşananlar, yolcuların cep telefonu ile çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

YAŞANANLAR KAMERAYA YANSIDI

Yaralı adamın yerde kaldığı anlar cep telefonu, olay sonrasında yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşanan olayla ilgili konuşan esnaf Özkan Özturunç, "Bugün saat 11.20 civarında minibüsün kapısı açık kalmış. Açık kalınca vatandaş araçtan düşmüş. Düştükten sonra 5 metre kadar sürüklendiğini ve kafasını kaldırıma çarptığını gördüm. Olay sonrası ambulans geldi ve hastaneye götürdüler” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...