Batman'da korkunç cinayet: Eniştesini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Batman'da korkunç cinayet: Eniştesini öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Batman'da bir şahıs ablasının boşanma aşamasında olduğu kocasını 6 el ateş ederek ağır yaraladı. Şahsın eniştesi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Batman’ın Cudi Mahallesinde Vahdettin G. boşanma aşamasındaki eşinin kardeşi tarafından silahla kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti.

ENİŞTESİNİ AĞIR YARALADI

Edinilen bilgiye göre, olay, Batman Cudi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre eşi ile boşanma aşamasındaki 36 yaşındaki Vahdettin G. kayınbiraderi R.G. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Cudi Mahallesi 3531 Sokakta gerçekleştirilen saldırıda R.G. 6 el ateş açarak eniştesini ağır yaraladı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alınan Vahdettin G. müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırgan ise daha sonra olay yerinden kaçtığı araçla kullandığı silahla birlikte Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Batman'da korkunç cinayet: Eniştesini öldürdü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...