Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler 72 saat sonra normale döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler 72 saat sonra normale döndü

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle seferler 72 saat sonra normale döndü.

M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’ndaki aksaklık sona erdi. Metro İstanbul’un önce “teknik arıza” olarak açıkladığı, sonrasında “zorunlu bakım çalışması” şeklinde nitelendirdiği, ardından da “işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması”ndan kaynaklandığını bildirdiği problem sebebiyle seferler uzun bir süre Altunizade İstasyonu’nda aktarmalı olarak sürdü.

"METRO HATTINDAKİ DURUM TEMAS DEĞİL, TOSLAMADIR"

Altunize’de durağından metro hattına geçen vatandaşlara turnikelerden geçtikleri sırada “Gideceğiniz yönün tam tersine gidin” uyarısı yapıldı. Hattın bulunduğu kata inildiğinde ise yön tabelaların önünde bekleyen görevliler megafonla duyurular yaparak vatandaşları gidecekleri tarafa yönlendirdi. Duraktaki süreli ekran tabelaları çalışmazken vatandaşlar arasında megafonla dolaşan bir görevli seferlerin 15 dakika aralıklarla yapıldığı bilgisini verdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, metro hattındaki aksaklıkla ilgili olarak “İBB’li yöneticiler ‘teknik arıza’ olduğunu ifade etti. İBB’li yöneticiler bir açıklama daha yaparak ‘temas’ olduğunu söyledi. Oysa temas birbirine dokunduğunda olur, metro hattındaki durum temas değil, toslamadır” açıklamasını yaptı.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Hattaki aksaklık sona erdi. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'mızda seferlerimiz normale dönmüştür" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...