İşte o an!

- Güncelleme:
İşte o an!

Yaşam Haberleri

79 yaşındaki tecrübeli fotoğrafçı Kim Taylor, İngiltere'de bir nehrin kenarına özel stüdyo kurdu. Taylor, 3500 voltluk flaş kullaranak saniyenin 10 binde bir hızında çektiği fotoğrafta yavru alabalığın, sudan fırlayarak yusufcuğu yakalamasını kareye sığdırmayı başardı.

Birçok kişi, alabalıkların avını yakaladığını gördüklerini iddia ederler. Ancak Kim Taylor adlı fotoğrafçı, çok nadir bir fotoğraf çekmeyi başardı. 79 yaşındaki tecrübeli fotoğrafçı, İngiltere'de bir nehrin kenarına özel stüdyo kurdu. nbsp;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Taylor, 3500 voltluk flaş kullanarak saniyenin 10 binde bir hızında çektiği fotoğrafta yavru alabalığın, sudan fırlayarak sineği yakalamasını kareye sığdırmayı başardı. Vahşi doğada gözle görülmesi neredeyse imkansız olan fotoğrafla ilgili Taylor, "Bu tür olaylar her gün İngiltere'deki nehirlerde yaşanıyor. Ancak gözle bu detayı görmek neredeyse imkansız" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...