Melih Gökçek'in transfer sevinci

Düzenleyen:
Melih Gökçek'in transfer sevinci

SPOR Haberleri

Osmanlıspor'un Onursal Başkanı Melih Gökçek, Adem Maher ve Adrien Regattin transferi için sosyal medyadan "Bence yılın transferleri Maher! Son bomba ise Adrien Regattin" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in onursal başkanlığını yaptığı, oğlu Ahmet Gökçek'in ise kulüp başkanı olduğu Osmanlıspor, yine çarpıcı bir transfere imza attı. Başkent ekibinin son transferi Fas asıllı 25 yaşındaki futbolcu Adrien Regattin oldu.

Mor-sarılı ekip, transfer döneminin son saatlerinde Fransa 1. Lig takımlarından Toulouse forması giyen Fas asıllı 25 yaşındaki Adrien'ı kadrosuna kattı.

MELİH GÖKÇEK COŞTU

Melih Gökçek ise bu transferlerle adeta coştu. Gökçek, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da ilgilendiği Adem Maher'in transfer edilmesiyle birlikte "Adam Maher Osmanlıspor'da. Türkiye'den Fenerbahçe, Trabzonspor talip oldu ama kısmet Osmanlıspor'a imiş. Bence yılın transferi" diyerek Hollandalı futbolcunun gollerinin olduğu videoyu paylaştı.

"SEZONUN İKİNCİ BOMBASI REGATTİN"

Gökçek, bugünkü transferle birlikte tekrar twitter hesabından mesaj yolladı, "İkinci ve sezonun son Osmanlıspor bombası... Adrien Regattin." ifadelerine yer verdi.

GELENLER - GİDENLER

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez mücadele eden ve gruplara kalma başarısı gösteren başkent ekibinin gelen ve giden futbolcuları şöyle:

Gelenler: Zydrunas Karcemarskas (Gaziantepspor), Cheick Diabate (Bordeaux), Engin Bekdemir (Eskişehirspor), Ahmet Eyüp Türkaslan (BUGSAŞ Spor), Sinan Kurt (Oberhausen), Aykut Demir (Trabzonspor), Koray Altınay (Çaykur Rizespor), Adam Maher (PSV Eindhoven), Adrien Regattin (Toulouse)

Gidenler: Ahmet Şahin, Serdar Deliktaş ve Mahmut Akan (Kardemir Karabükspor), Gabriel Torje, Anas Sharbini ve Hakan Canbazoğlu (Malatyaspor), Uğur Demirok (Trabzonspor), Bilal Aziz Özer (Eskişehirspor), Ömer Alp Kulga (Denizlispor), Galip Güzel (Sivasspor), Okan Baydemir (BUGSAŞ Spor)

Melih Gökçek'in transfer sevinci

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...