'Bugüne kadar böyle bir şey görmedim'

Düzenleyen:
'Bugüne kadar böyle bir şey görmedim'

SPOR Haberleri

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray'ın Gaziantepspor karşısında 3-1 kazandığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırıdan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek sözlerine başlayan Demirkol, Gaziantepspor'a karşı hat-trick yapan ve gol sevincini güvenlik güçleriyle paylaşan Yasin Öztekin ile ilgili övgü dolu sözler söyledi:

"Yasin'in güvenlik güçlerine sarılma sahnesi yaşadığımız korkunç vahşete verilen en güzel cevap. Ben 46 yaşımdayım böyle bir şey görmedim. Yasin'in o fotoğrafı başlı başına bir sanat eseri. Bu yaşadığımız böyle anlatılır. Yasin kariyerinde yapabileceği maksimum şeyi yaptı. Yarın futbolu bıraksa bile kimse Yasin'i unutmaz. Bundan sonra Yasin ile ilgili kötü bir şey söylersem beni uyarın. Bundan sonra Yasin ile ilgili hiçbir anlamda eleştiri yapmayı düşünmüyorum. O fotoğraf Yasin'in kariyerinde yaptığı en güzel şey. Teşekkür ediyorum. Empati var burada."

Galatasaray'ın 3-1'lik Gaziantepspor galibiyetini de yorumlayan Demirkol şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın genel mantığı 4-3-3'e daha yakın. Ama iş çözülmüyor. Rakip 5'e 5 kalabiliyor. Galatasaray Podolski sahada olunca Yasin ve Bruma'yı kullanabiliyor. %70 topa sahip olduğunuz bir maçta rakibinize 8 köşe vuruşu verirseniz, bu anlatılabilecek bir şey değildir. Kırılırsınız. Doğanay'ın Carole'e yaptığı hareket %100 kırmızı kart. Topla hiçbir alakası yok. Eren net santrfor ama golcü değil. Osmanlıspor maçı Galatasaray için belirleyici olacak. Avrupa'da olmamak Riekerink'in şansı. Orta sahada durum kötü. Bence kafayla verilen pasların ofsayt olmaması gerekiyor."  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...