Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu'nda silahlı çatışma

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyoğlu'nda silahlı çatışma

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyoğlu'nda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışma sonucu yoldan geçmekte olan bir kişi vurularak hayatını kaybetti. O anlar sokakta bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Beyoğlu Kocatepe Mahallesi Aşikar Sokak üzerinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen iki grup arasında kavga çıktı. Giderek büyüyen kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Bu sırada yoldan geçmekte olan Hamit Yarış isimli vatandaş vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Yarış, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

O anlar kamerada 

Sokakta bulunan kameralara saniye saniye yansıyan kavgada iki grubun çatıştığı görülüyor. O sırada yoldan geçmekte olan bir vatandaş vurularak yere yığılıyor. Bunun üzerine sokakta çatışanlar hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Ardından olay yerine koşan çevredeki vatandaşlar, vurulan vatandaşa yardım ediyor.Polis ekipleri olaylı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...