Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nur Yerlitaş, İvana'yı koltuğundan kaldırdı

Düzenleyen:
Nur Yerlitaş, İvana'yı koltuğundan kaldırdı

MAGAZİN Haberleri

Nur Yerlitaş, arasının bir süredir açık olduğu ve jüri koltuğunda yanında oturan Ivana Sert'e, milyonların önünde "Sen yer değiştir!" deyip, yanından kaldırdı.

Nur Yerlitaş, Milyonların Önünde Ivana'yı Yanından KaldırdıNur Yerlitaş'la kavga eden ve programa bir süre ara veren Ivana Sert, İşte Benim Stilim'e geri döndü.

BİR SÜRE JÜRİ KOLTUĞUNDA OTURMAYACAK

Ancak Nurella ve Ivana arasındaki buzların erimediği aksine kavganın derinleştiği iddiaları ayyuka çıktı. Hatta Nur Yerlitaş'ın artık dayanamayarak İşte Benim Stilim'i bıraktığı iddia edildi. Nurella'nın jüri koltuğunu bırakması henüz netlik kazanmamışsa da bir süre izin aldığı ve jüri koltuğunda oturmayacağı netlik kazandı.

"IVANA SEN YER DEĞİŞTİRSENE"

Programın bugün yayınlanan bölümünde ise milyonların önünde herkesi şaşırtan ilginç anlar yaşandı. Nur Yerlitaş, Ivana Sert'e "Ivana sen yer değiştirsene" dedi. Bunun üzerine Kemal Doğulu hemen lafa girip, "Sen çok üşüdün ben senin yerine geçebilirim" deyip duruma hakim oldu.
Nurella'nın Ivana'ya yer değiştirme teklifini gerçekten üşümemesi için mi yaptığı ya da artık yan yana oturmak istemediği için bahane olarak mı kullandığı bilinmiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...