Tatsız prova

Düzenleyen:
Tatsız prova

SPOR Haberleri

İdman havasında geçen maçta milliler vasatı aşamadı, yakaladığı az sayıdaki pozisyondan faydalanamadı

Dünya Kupası grup elemelerinde 11 Haziran’da Kosova’yla karşılaşacak olan A Milli Takım deplasmanda Makedonya’yla oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı. Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Yunus Mallı, Emre Çolak, Olcay Şahan, Arda Turan, Enes Ünal on biriyle maça başlayan ay-yıldızlı ekibimiz vasatı aşmayan bir görüntü verdi. 20’de Spirovski’nin şutu Volkan Babacan’da kaldı. 4 dakika sonra Enes’in ortasında Yunus Mallı on sekiz içinde topu kontrol edebilse öne geçebilirdik. İdman temposunda geçen ikinci yarıda milliler Cengiz ve Arda’yla yakaladığı iki fırsattan yararlanamayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. 
Terim hakemle tartıştı
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, maçın hakemi Stanislav Todorov ile 21. dakikada tartıştı. Bulgar hakemin A Milli Takımımız kalesinde yaşanan pozisyonda faul kararı vermemesi üzerine Fatih Terim, saha kenarına kadar gelip tepki gösterdi. Bu sırada taca çıkan topa Terim’in hamle yapması üzerine Bulgar hakem Todorov, çift vuruş kararı verince milli çalıştırıcı adeta küplere bindi. A Milli Takım maçın ardından 5 günlük kamp çalışmaları için Slovenya’nın Portoroz bölgesine gitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...