Selahattin Barış Palandöken kimdir?

Selahattin Barış Palandöken kimdir?

Biyografi Haberleri

Selahattin Barış Palandöken kimdir? Selahattin Barış Palandöken kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Selahattin Barış Palandöken 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Bölgesi, 5'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1979 Ankara doğumlu. İlk, orta ve liseyi Ankara’da tamamladı. İngiltere Londra'da Oxford House College’da yabancı dil eğitimi aldı. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümünden mezun oldu. Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Ana Bilim dalında yüksek lisans yaptı, doktora çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalında eğitimine devam ediyor. Askerliğini Elazığ Jandarma Alay Komutanlığında üstün hizmet belgesi alarak tamamladı. Ailesine ait işyerinde çalışma hayatına başladı. Çeşitli firmalara yurt içinde ve yurt dışında danışmanlık hizmeti verdi. Bir süre sivil toplum kuruluşlarında danışmanlık ve iletişim sanatları üzerine çalışma yaptı. Bilirkişilik temel eğitimini tamamladı. Milletvekili aday adaylığı öncesine kadar Başbakan Müşaviri olarak görev yaptı.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...