Arka Sokaklar dizisinin Zeliş karakteri Yüsra Geyik hakkında

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar dizisinin Zeliş karakteri Yüsra Geyik hakkında

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dönem Türk televizyonunun başarılı oyuncularından biri olan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisiyle geniş kitlelere ulaşmış ve izleyicilerin gönlünde önemli bir yer edinmiştir. Özellikle Aile dizisindeki performansıyla da dikkat çeken Geyik, kariyeri boyunca başarılı işlere imza atmıştır. Arka Sokaklar Zeliş öldü mü sorusu son zamanlarda gündeme gelmişken Yüsra Geyik hakkında da merak edilen tüm detaylar haberimizin devamında...

Arka Sokaklar dizisi ile tanınan Yüsra Geyik çok geniş kitlelere ulaşmış ve son derece başarılı bir oyuncu olarak son dönemlerde de kendinden bahsettiriyor. Özellikle de Aile dizisindeki performansı ile de gündeme gelen Yüsra Geyik hakkında merak edilen tüm detaylar ve Yüsra Geyik'in hayatı hakkında ayrıntılar şu şekilde...

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş karakteri Yüsra Geyik hakkında - 1. Resim

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Yüsra Geyik, oyunculuk kariyerindeki başarıları ve kişisel özellikleriyle dikkat çekiyor. 21 Haziran 1990'da Samsun'da doğan Geyik, ilk eğitim hayatına memleketi Samsun'da başlamış, ancak ailesinin İstanbul'a taşınmasıyla eğitimine bu şehirde devam etmiştir. İstanbul'da lise ve üniversite eğitimini tamamlayan Geyik, Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Oyunculuk tutkusuyla genç yaşlarda profesyonel sahneye adım atan Yüsra, ilk olarak "Hayat Bilgisi" dizisinde rol alarak televizyon dünyasına giriş yapmıştır. Ancak gerçek çıkışını, uzun soluklu ve sevilen "Arka Sokaklar" dizisinde canlandırdığı Zeliş karakteriyle yapmıştır. Komiser Hüsnü Çoban'ın kızı olarak ekranlara gelen Zeliş karakteri, Yüsra Geyik'e geniş bir hayran kitlesi kazandırmıştır. 

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş karakteri Yüsra Geyik hakkında - 2. Resim

ARKA SOKAKLAR ZELİŞ ÖLDÜ MÜ?

Arka Sokaklar'ın 594. bölümünde, izleyicileri duygusal bir vedaya hazırlayan sahneler yaşandı. Tekin, beklenmedik bir telefonla sarsılarak ofise çağrılır. Endişe içinde ablası Zeliş'i de alarak görüşmeye gider. Yapımcının gerçek niyeti öğrenildiğinde ise büyük bir sürprizle karşılaşılır. Yapımcı, Almanya'daki haber sitesinde Zeliş'i istemektedir. Zeliş'in bu teklifi kabul etmesiyle, Çoban Ailesi büyük bir hüzünle karşılaşır. Zeliş'in ayrılığı, ailenin bir parçası olarak izleyicilerin gönlünde özel bir yer edinmiş olan karakterin Arka Sokaklar'daki yolculuğunu sonlandırır. Tekin ve Zeliş, Çoban Ailesine duygusal bir veda ederek Almanya'nın yolunu tutarlar, yeni bir maceraya doğru yola çıkarlar. Arka SokaklarZeliş karakteri bu şekilde diziye veda etmiştir.

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş karakteri Yüsra Geyik hakkında - 3. Resim

ARKA SOKAKLAR ZELİŞ KARAKTERİNİ CANLANDIRAN YÜSRA GEYİK'İN KARİYERİ

"Arka Sokaklar"daki başarısının ardından Yüsra, "Camdaki Kız" ve "Aile" gibi popüler dizilerde de önemli roller üstlenmiş ve farklı karakterlerin altından başarıyla kalkmıştır. Özellikle dramatik rollerdeki performansıyla takdir toplayan Geyik, oyunculuk kariyerindeki çeşitliliği ve başarısıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yüsra Geyik, özel hayatında ise medyadan uzak durarak sanatına odaklanmayı tercih eden bir kişilik sergilemektedir. Sosyal medya kullanımında da ölçülü olan Geyik, zaman zaman hayranlarıyla iletişimini sürdürmektedir. Profesyonellik ve özveriyle dolu tutumu, onu Türk televizyon ve sinema sektöründe saygı duyulan bir isim haline getirmiştir.

Yüsra Geyik'in kariyerindeki başarılar ve kişisel özellikleri, Türk televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmesini sağlamıştır. Oyunculuğundaki çeşitlilik ve başarısıyla gelecekte de önemli projelerde yer alması beklenen Yüsra, hayranlarının ve sektörün takdirini kazanmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...