Trabzonspor konsantre değildi!

A -
A +

Karagümrük için her ne kadar lig daha hayati olsa da kupaya da en ideal kadrolarıyla çıkmışlardı.

 

Maça daha agresif başladılar. Emre Mor ve Güven kaleci Uğurcan’ı uzaktan yakından yokluyorlardı.

 

Hiç kimsenin beklemediği bir anda Trabzonspor’un golü geldi. Sol bek Levent, Visca’yı hem kaçırdı hem de kontrol edemedi.

 

Geriye düşseler de Karagümrük’ün teslim olma gibi bir düşüncesi hiç yoktu. Sürekli şut deniyorlardı. Oyuna hep ortaktılar.

Trabzonspor çok pozisyon verdi!

İki ayaklı maçta tek fark yeter mi? Tur henüz ortada...

 

Biz kupaya Trabzonspor’un daha çok konsantre ve arzulu olacağını düşünüyorduk. Ligden çok daha yüksek bir performans bekliyorduk. Her ne kadar eksik kalsalar da iki ayaklı bir oyun olsa da Karagümrük’e çok pozisyon verdiler. 

 

Attıkları, kaçırdıkları, Uğurcan’ın çıkardıkları; Trabzonspor adına çok düşündürücü... Abdullah Avcı bunu mutlaka analiz edecektir.

Biri atıldı, biri sakatlandı!.

ENİS DESTAN: Sevgili kardeşim, son lig maçında bir gol, bir asistle oynamışsın. Hocan sana güvenmiş. Rakibine attığın yumruğu hakem yakalamasa da VAR’ın tespit edebileceğini hiç mi düşünmüyorsun? Bir de çıkarken, hakeme parmak sallıyorsun. En az koca bir devre takımını eksik bıraktın! Turu riske sokan oyuncu oldun!

 

FOUNTAS: Sahada 56 dakika kalabildi ama maça damga vuran iki hamlesi vardı. Visca’ya attığı uzun pasla ilk golü hazırladı. Ve sahada 10 kişi kalan takımı için öyle bir gol attı ki, “o an için olumsuzlukların” üstünü örttü. Ne var ki; sakatlanıp oyundan çıktı.

 

Maçın adamı: Edin Visca

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.