Bursa Bülbülü 2 çıkacak mı? Bursa Bülbülü 2 var mı, gelecek mi? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bursa Bülbülü 2 çıkacak mı? Bursa Bülbülü 2 var mı, gelecek mi? 

Kültür - Sanat Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir kaset çıkarmanın hayalini kuran Cengiz isimli karakterin başına gelenleri anlatmakta olan film hakkında Bursa Bülbülü 2 çıkacak mı? Sorusu başta olmak üzere internet üzerinde araştırılıyor. Peki, Bursa Bülbülü 2 çıkacak mı? Bursa Bülbülü 2 var mı, gelecek mi? 

Bursa Bülbülü 2 çıkacak mı? Sorusu, özellikle ilk filmi beğeni ile karşılamakta olan izleyicilerin internet üzerinde araştırmakta olduğu konular arasında yer alıyor ve internet üzerinde sorgulatılıyor. Ata Demirer severlerin keyifle izlemekte olduğu filmin ikincisine dair araştırmalar sürüyor. Bu kapsamda Bursa Bülbülü 2 konu alınıyor. Peki, Bursa Bülbülü 2 çıkacak mı? Bursa Bülbülü 2 var mı, gelecek mi? 

BURSA BÜLBÜLÜ 2 ÇIKACAK MI? 

Bursa Bülbülü devam filmine ilişkin olarak filmin başrolü ve yapımcısı Ata Demirer tarafından yapılan açıklama ile birlikte Bursa Bülbülü 2’nin çıkmayacağı ifade edildi. İnternet üzerinde yer almakta olan bir platform üzerinde Bursa Bülbülü filminin devam filminin olup, olmayacağına dair sorulan sorunun ardından filmin başrolü ve yapımcısı Ata Demirer "Ben filmin yarım kaldığını düşünmüyorum.” ifadesini kullandı. Buna göre Bursa Bülbülü 2 filminin çıkmayacağı öngörülüyor. Bursa Bülbülü, 13 Ocak 2023 tarihinde Disney+ platformu üzerinde izleyicisi ile buluşmuştu. Başrollerinde ise Ata Demirer, Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar yer almaktadır. 

 

 

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...