HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İkizler ama biri İngiliz, diğeri İskoç

Kaynak:
İkizler ama biri İngiliz, diğeri İskoç

DÜNYA Haberleri  / 

İkiz bebekler Dylan ve Hannah Fox birlikte büyüyecekler, aralarında çok özel bir bağ var ve aynı doğum gününü paylaşıyorlar. İkizlerin paylaşmadıkları tek şey ise uyrukları. Dylan İngiliz, kızkardeşi Hannah ise bir İskoç.

Bu ilginç durum şundan kaynaklandı: Donna Keenan isimli kadın, aniden sancılarının tutması üzerine İngiltere'deki Northumberland'da, babasının evinde doğum yaptı. Bir erkek çocuğu olan kadın, prematüre doğum sebebiyle daha sonra sınırın öte tarafındaki İskoçya'da bir hastaneye kaldırıldı ve Dylan'ın ikizi Hannah da ikizinden bir saat 40 dakika sonra İskoçya'da dünyaya geldi. İkizler ayrı ülkelerde dünyaya gelirken ikizlerin babası Joe Fox, "Şimdi ne yapacağımızı bilemiyoruz. İkizlerden birini İngiltere'de, diğerini İskoçya'da kaydettirdik. Bu durum hayat boyu çeşitli karışıklıklara yol açacak" dedi.
1 Temmuz 2012'de dünyaya gelen ikizler normalden 4 hafta erken doğdu.
Birleşik Krallık, aslında tek bir ülke gibi görünse de İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler gibi 4 farklı ülkenin birleşmesinden meydana geliyor. nbsp;


DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...