Biz size ne yaptık Niye evimizi yıktınız?

Biz size ne yaptık Niye evimizi yıktınız?

DÜNYA Haberleri

Filistinli Kestiro ailesinin 9 yaşındaki kızı Dina ve erkek kardeşi, evleri ruhsatsız olduğu iddiasıyla İsrail tarafından yıkılınca gözyaşına boğuldu. Çocuklar "Biz size ne yaptık! Evimizi neden yıkıyorsunuz!" feryatlarıyla buldozerlere isyan etti.

nbsp;İsrail ordusuna ait buldozerler, İsrail'in güneyindeki Nakab'da 5, Batı Şeria'daki Beytüllahm'de ise 1 Filistinli ailenin evini yıktı. Filistinli Kestiro ailesinin bir ferdi olan iki çocuk, evlerinin ruhsatsız olduğu gerekçesiyle İsrailli yetkililer tarafından yıkılmasına gözyaşları eşliğinde isyan etti. Görgü tanıkları, İsrail polisinin Beyt Hanina mahallesindeki Filistinli Kestiro ailesinin evini kuşattığını, içerdekileri güç kullanarak dışarı çıkarttığını ve evi buldozerlerle yıktığını belirtti. Kudüs Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, belediye görevlilerinin vazifelerini yerine getirdiği kaydedildi. İsrail ordusu, geçtiğimiz günlerde 28 Ocak'ta izinsiz olduğu gerekçesiyle Mescidi Aksa'nın güneyindeki Silvan Mahallesi'nde Filistinlilere ait bir ev ve üç bahçeyi kullanılamaz hâle getirmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...