Yıllar sonra kongreye gelen Aziz Yıldırım'dan sert tepki! Ali Koç önerisine karşı çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

Fenerbahçe camiasının unutulmaz isimlerinden olan Aziz Yıldırım, bugün gerçekleşen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Yıldırım, Ali Koç ile barışması yönünde ortaya çıkarılan fikre tepki gösterdi.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısına geldi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen, kulüp başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, YDK başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan, Nihat Tokat ve YDK üyelerinin katıldığı toplantıya gelen Yıldırım, 6 yıl sonra ilk defa divan toplantısına katıldı.

Tekneyle alan gelen Yıldırım'ın yanında, eski yöneticileri de yer aldı. Büyük ilgiyle karşılanan Yıldırım, oyunu kullanmak için üyelik kartını aldıktan sonra oy kullanma işlemine geçti.

Yıllar sonra kongreye gelen Aziz Yıldırım'dan sert tepki! Ali Koç önerisine karşı çıktı - 1. Resim

AZİZ YILDIRIM: SİZİ TANIMIYORUM

Sürpriz bir şekilde kongreye katılan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat ile görüşme yaptı.

Tokat'ın adaylığını açıkladığı gün, "İlk icraatlarımdan biri Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanımızı barıştırmak olacak. Umuyorum onlar da bu davetime icabet edecekler" sözünü kendisine hatırlatan Yıldırım, "Siz beni tanımıyorsunuz, ben sizi tanımıyorum, ismim üzerinden 'Onu bununla barıştırırım' diye propaganda yapmayın, benim adıma da konuşmayın." karşılığını verdi.

 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Irfan oto27 Nisan 2024 14:41

Aziz başkanla bu camia yeniden ayağa kalkacaktır

Sonraki Haber Yükleniyor...