Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Serie A yolcusu! İtalya'dan sürpriz talip

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Serie A yolcusu! İtalya'dan sürpriz talip

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde fırtınalar estiren, oynadığı futbolla parmak ısırtan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsüne İtalya'dan sürpriz bir takımın talip olduğu ortaya çıktı. İtalyan Ligi ekiplerinden Spezia'nın son dönemde forma şansı bulamayan Serdar Dursun'u yakından takip ettiği iddia edildi.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de 26 puanla lider olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde grubundan lider çıkan Fenerbahçe, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu dönemde ligde 34, Avrupa'da ise 22 olmak üzere rakip ağlara toplam 56 gol gönderen sarı lacivertlilerde forvetler performanslarıyla dikkat çekiyor.

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde kritik Dinamo Kiev deplasmanına çıkan ve 2-0 galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de gelecek sezonun yapılanması da sürüyor. Sürekli olarak rotasyon yapan Teknik Direktör Jorge Jesus, taktiğe ve rakip takıma göre ilk 11'ini belirliyor.

EKSİKLERİN YERİNİ GENÇLER DOLDURDU

Sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Gustavo Henrique, Luan Peres ve İrfan Can Eğribayat kritik Dinamo Kiev karşılaşmasında forma giyemedi. 17 yaşındaki Arda Güler maça ilk 11'de başlarken, bu isimler yerine kaleciler Ertuğrul Çetin (19) ve Furkan Onur Akyüz (17) ile savunma oyuncusu Yiğit Efe Demir (18) ve orta saha Yusuf Kocatürk (18) yedek soyundu.

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Serie A yolcusu! İtalya'dan sürpriz talip
Bu sezon sadece 502 dakika forma şansı bulabilen Dursun, 11 maçta 2 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

SERDAR DURSUN'A SÜRPRİZ TALİP

Nicolo Schira'nın haberine göre, Fenerbahçe'de geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan ancak bu sezon forma şansı bulamayan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Serdar Dursun'a sürpriz bir talip çıktı.

İddiaya göre, yaz transfer döneminde adı Adana Demirspor ve Dinamo Kiev ile anılan 31 yaşındaki Serdar Dursun'a İtalyan Ligi ekiplerinden Spezia'nın talip oldu. Serie A ekibi'nin yıldız golcüyle yakından ilgilendiği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...