Ukrayna Arda Güler'i konuşuyor: 17’lik çocuk bizi dağıttı

- Güncelleme:
Ukrayna Arda Güler'i konuşuyor: 17’lik çocuk bizi dağıttı

Spor Haberleri

Dinamo’nun fişini çeken Arda Güler’i alkışlamak için sıraya girdiler. Jorge Jesus, UEFA’nın “starboy” olarak nitelediği genç yıldızın çok daha iyi olacağını söyledi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe, kendisini Şampiyonlar Ligi’nden eleyen Dinamo Kiev’i Avrupa dışına iterken, Ukrayna medyasının manşetlerini Arda Güler süsledi. 17 yaşındaki 10 numaranın futbolu maçın önüne geçti. Lucescu’lu Dinamo’nun Avrupa Ligi’nde hayal kırıklığı yaşatan bir sezonu geride bıraktığını yazan Ukrayna basını Arda Güler’e övgüler yağdırdı. “Dinamo tarihî bir utanç yaşadı” başlığı atan Sport24, Arda’dan 17 yaşındaki çocuk Kievlileri yerin dibine soktu” şeklinde bahsetti.

SORUMLULUK SAHİBİ

UEFA, attığı gol ve yaptığı asitle, Jude Bellingham’ı geçerek bu sezon Avrupa’da skor üreten en genç oyuncu unvanını alan Arda için “Starboy” (Yıldız çocuk) paylaşımı yaptı. Jorge Jesus da öperek tebrik ettiği Arda’yı, “Şüphe yok ki çok yetenekli bir futbolcu, çok iyi olmak için her şeye sahip” sözleriyle övdü. Jesus’un kendisiyle özel olarak ilgilendiğini söyleyen genç yetenek ise, “Yarın bugünden iyi olmak zorundayım” ifadesiyle sorumluluğunun bilincinde olduğunu gösterdi.

JESUS'UN ACELESİ YOK

Arda’nın henüz gelişim sürecinde olduğunu söyleyen Jorge Jesus, “Hem fiziksel hem taktiksel olarak zaman ihtiyacı var. Onun üzerinde baskı yüklememeliyiz. Olmadığı şeyleri ondan beklememeliyiz” dedi. Buna rağmen Portekizli’nin Arda’ya daha fazla süre vereceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...