Üsküdar'da öğrenci servisi kazası! Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Üsküdar'da içerisinde öğrenciler olan servis aracı önce istinat duvarına, ardından park halindeki araçlara çarptı. Kazada aracın şoförü ve araçtaki öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

İstanbul Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının yaptığı kaza, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Saat 13.00 sularında öğrencileri taşıyan bir servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada yağmurun da etkisiyle duramayıp önce istinat duvarına, ardından da sokak üzerinde park halindeki araçlara çarptı. Kazada servis şoförü ve servisin içindeki öğrencilerden bazıları hafif yaralandı. Kazadan etkilenen bazı öğrenciler ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Üsküdar'da öğrenci servisi kazası! Yaralılar hastaneye kaldırıldı - 1. Resim

YARALI ÖĞRENCİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı öğrencilere olay yerinde müdahale ederek hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören Serdar Başpınar, "Ben dışarıdaydım yeni gördüm. Yokuş aşağı geliyor, frene basıyor şoför ama kayıyor araç. Kırıyor direksiyonu, kırıyor. Ölen yok hafif yaralananlar var" ifadelerini kullandı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan, kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiği, servis aracının yokuş aşağı hızlıca kaydığı ve park halindeki araçlara çarptığı görülüyor.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...