Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı! Evin duvarı yıkıldı...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da akıl almaz bir kaza yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bir binanın üçüncü katına çarpıp boşluğa düştü. Gece yarısı sese uyanan bina sakinleri gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Evin duvarı yıkıldı, sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 01.00 sıralarında Çankaya ilçesine bağlı Keklik Pınarı Mahallesi'nde yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, 9 numaralı 899 Caddesi üzerinde bulunan Level50 binasının otoparkına girdi.

Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı! Evin duvarı yıkıldı... - 1. Resim

DEMİRLERİ KIRIP BİNANIN ÜÇÜNCÜ KATINA DALDI

Otoparkta bulunan demirleri kırarak 902 Sokak'ta bulunan 4 numaralı Duru apartmanın 3’üncü katına çarpan otomobil, binanın duvarını kırdı ve bahçeye düştü.

Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı! Evin duvarı yıkıldı... - 2. Resim

BİNA SAKİNLERİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Sese uyanan bina sakinleri gördükleri karşısında hayatlarının şokunu yaşadı. İhbar üzerine adrese sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı! Evin duvarı yıkıldı... - 3. Resim

ODADA KİMSENİN OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Binada maddi hasar meydana gelirken kırılan duvarın bulunduğu odada kimsenin olmaması nedeniyle yaralanan olmadı. Kaza sonrası araç kullanılamaz hale gelirken tedbir amaçlı binanın otoparkı ise kullanıma kapatıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara'da alkollü sürücü bir binanın 3. katına daldı! Evin duvarı yıkıldı... - 4. Resim

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...