Konya'da ve Tokat'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Konya'da ve Tokat'ta deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye beşik gibi sallanıyor, deprem haberleri peş peşe geliyor. Konya'da bu sabah meydana gelen depremin ardından az önce de Tokat sallandı. AFAD depreme ilişkin ilk verilerini paylaştı.

Yurdun dört bir yanından korkutan haberler gelmeye devam ediyor.  Son depremler Konya ve Tokat'ta kaydedildi.  AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklamalar geldi. İşte ilk veriler ve son gelişmeler... 

KONYA 3,3 İLE SALLANDI

Kandilli Rasathanesi, Konya Emirgazi merkezli depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Yere yakın gerçekleşen sarsıntı kuvvetli olarak hissedildi. Depremin derinliği 2,4 kilometre olarak kayıtlara geçti. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken olumsuz bir ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

AFAD ise Emirgazi merkezli depremin büyüklüğünü 3,1 olarak duyurdu. 

Konya'da son günlerde sıklaşan depremler vatandaşların yüreğini ağzına getirdi. İki gün öncede Doğanhisar'da 3,5 büyüklüğünde bir deprem olmuştu. 

TOKAT'TA DEPREM OLDU

Tokat'ta 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; deprem yerin 3 km altında gerçekleşti. Herhangi bir olumsuz durum kaydedilmedi. 

ARTÇILAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Malatya, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da gece boyu küçük çaplı birçok artçı sarsıntı yaşandı, herhangi bir olumsuz durum yok...

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...