- SİHA’lara özel füze geliyor
16 Ekim 2023 - 12:30

SİHA’lara özel füze geliyor! Dünyada bir ilk

Türk SİHA'ları sadece karadaki değil havadaki hedefleri de vuracak. Dünya genelinde, havadan havaya füze kullanma kabiliyetine sahip bir SİHA platformu olmadığı için Türk SİHA'ları ilki temsil ediyor...
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 12:15

Beyaz örtü Erciyes'e çok yakıştı: Sıcaklık eksi 5 dereceye kadar düştü, kar kalınlığı 30 santime ulaştı

Sıcak havalar artık geride kaldı ve önümüz kış. Yüksek kesimler beyaz örtü etkisini göstermeye başladı bile. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te etkili olan yağışın ardından zirveye yakın bölgelerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Kayseri'nin yanı sıra Niğde, Ardahan gibi illerin yüksek kesimlerinde beyaz örtü etkili oldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 11:53

Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor! 3 noktaya operasyon

Kocaeli'de uyuşturucu tacirlerine yönelik 3 farklı ikamette gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu ele geçirildi, yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 11:35

Son dakika... PKK'ya Irak'ın kuzeyinde darbe! Pençe-Kilit'te 2 terörist etkisiz

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
 - "Artık insani yardım sağlayamıyoruz"
16 Ekim 2023 - 11:35

BM acı tabloyu ortaya koydu: Gazze'de artık insani yardım sağlayamıyoruz, bölgede yiyecek ve ilaç kalmayacak

Son dakika haberleri: Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistin Mültecilerine Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, "Gazze'de artık insani yardım sağlayamadıklarını" açıkladı. Gazze'de insani yardımın daha ne kadar süre sağlanmayacağı bilinmiyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 11:19

Kentsel dönüşümde yeni adım! Resmi Gazete’de yayımlandı: Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yer alan Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü kaldırılarak yerine Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Yeni birimde afet riski altındaki alanlarla bu alanlar dışındaki riskli yapıların bulunduğu arsa ve arazilerde kentsel dönüşüm uygulamalarını yürütecek.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 11:09

Esenyurt'ta yol verme tartışmasında İETT şoförüne saldırı: Otobüsü taşladılar

Esenyurt’ta yol verme nedeniyle tartıştıkları İETT şoförüne saldıram bir grup, içerisinde onlarca yolcunun bulunduğu otobüsün araçla önünü kesti ve otobüse taşlarla saldırdılar. Yaşananlar o panik anlar ise saniye saniye cep telefonunu kamerasına yansıdı
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 11:08

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı! Yatırımcı sayısı 8 milyona yaklaştı

Son dönemlerde artan halka arzlardan dolayı Borsa İstanbul'a yatırımcılar büyük ilgi gösteriyor. Açıklanan verilere göre pay senedi yatırımcı sayısı yeniden yükselişe geçti.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 10:29

Kuşadası'nda Yunanistan'ın ölüme terk ettiği 91 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yunanistan'ın Türk kara sularına iterek adeta ölüme terk ettiği 91 düzensiz göçmen Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında karaya çıkarıldı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan göçmenlerin İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildiği öğrenildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 10:28

Kafes Operasyonunda 12 kişi adliyede!

Tekirdağ merkezli 8 ilde gerçekleştirilen 'Kafes' operasyonu kapsamında yakalanan12 kişi adliyeye sevk edildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 10:22

Jandarmanın dikkatinden kaçmadı! Kamyon kasasında 17 düzensiz göçmen yakalandı

Son dakika haberleri: Edirne'de kamyon kasasında 17 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı yapan kişi tutuklandı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
 - "Açlık krizinin önüne geçtik"
16 Ekim 2023 - 10:13

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tahıl koridoru mesajı: Açlık krizinin önüne geçtik

Son dakika haberi: Dünya Gıda Günü etkinliğine video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son dönemde bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların da gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz. Birleşmiş Milletler İle birlikte başlattığımız Karadeniz girişimiyle dünya piyasalarına 33 milyon ton tahıl ürünü sevk edilmesini sağlayarak küresel açlık krizi tehlikesinin önüne geçtik" dedi.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 10:03

Haliç'te panik anları! Denize düşüp bayıldı: O anlar kamerada

Haliç Metro Köprüsü'nde yürüyen bir kadın korkuluklardan aşağı düştü. Denizde baygın halde duran kadını gören vatandaşlar ekiplere haber verdi. Dakikalar sonra kadın denizden alınarak tekneye çıkarıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:49

Anonsla işçi arıyorlar! Fabrika var, eleman yok: Göç edenler geri dönmeye başladı

Samsun'un Kavak ilçesinde fabrikada çalışacak eleman bulamıyorlar. Belediye anonsla işçi arıyor fakat karşılık bulamıyor. İlçeye, başka ilçelerden servisle eleman getiriliyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:46

İstanbul'da korku dolu anlar! Raylara düşen genç son anda kurtarıldı

İstanbul Mecidiyeköy metrosunda sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Metro istasyonunda bekleyen bir genç, raylara düştü. Genç, güvenlik görevlileri tarafından metro gelmeden kurtarıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:45

İş arkadaşı ile dedikodu yapan yandı! Yargıtay'dan emsal karar: Tazminatsız kovulma sebebi

Mesai arkadaşlarına iftira atıp, dedikodu yapan işçinin tazminatsız şekilde kovulmasının önünü açan Yargıtay'dan gelen emsal karara göre, çalıştığı işyerinde mesai arkadaşlarının dedikodusu yaparak işçileri birbirine düşürmek tazminatsız kovulma sebebi olacak.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:37

Gaziantep’te yangın paniği: Park halindeki 5 araç küle döndü

Gaziantep'te sabah saatlerinde yangın paniği yaşandı. Akaryakıt istasyonu yakınlarında çıkan yangında 5 araç kül oldu. kundaklama şüphesiyle 1 şahıs gözaltına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:23

Adana'da düğün kavgası: 1 ölü

Adana'da bir düğünün geç saatlere kadar devam etmesinden rahatsız olan şahıs ile bakkal işletmecisi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada bakkal işletmecisi şahsı göğsünden vurarak öldürdü.
 - Aralarında İstanbul da var! Çok kuvvetli geliyor
16 Ekim 2023 - 09:23

Kazak ve montları hazırlayın! Soğuk havalar geliyor, Meteoroloji’den sağanak ve toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji yeni hafta için hava durumu haritasını paylaştı. İstanbul dahil Marmara ve Karadeniz'de sağanak etkili olacak. Doğu Akdeniz’in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısında toz taşınımı uyarısında bulunuldu. Sıcaklıklar ise 2,4 derece düşecek.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:15

Diyarbakır'da huzur operasyonu: 19 kişi tutuklandı, yüzbinlerce lira ceza kesildi

Son dakika haberleri: Diyarbakır’ın Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce “huzur" uygulamaları çerçevesinde yakalanan 36 şahıstan 19’u tutuklandı. Denetlenen bin 300 aracın 174’üne ise farklı madde ihlallerinden toplamda 159 bin 870 TL tutarında trafik cezası uygulandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
16 Ekim 2023 - 09:11

Van’da terör operasyonu

Van’da PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları çerçevesinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
Başa Dön