“Teröristler ölmedi köylüleri katlettiler”

Düzenleyen:
“Teröristler ölmedi köylüleri katlettiler”

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Dürümlü mezrasında bomba yüklü kamyonun patlatılması sonucu ölen 4 kişinin ardından kayıp 13 kişinin kimliğinin belirlenmesi çalışmaları tamamlandı.

 Patlamayla birlikte 500 metre çapındaki araziye yayılan delil ve ceset parçaları,  akrabalarından alınan doku örnekleriyle birlikte İstanbul Adli Tıp’a gönderilmişti. Bu arada El Cezire Türk’ün haberine göre, köylülerden Talip Yeşil olayı şöyle anlattı: “Diyorlar ki ‘kamyon kendiliğinden patladı’. Öyle olsa içindeki teröristlerin de ölmesi gerekiyordu. Öyle olmadığını biliyoruz. O bombayı isteseler patlatmayabilirlerdi, ‘sivillerin içinde can kaybı çok olur’ diye düşünerek çekip gidebilirlerdi. Ama yapmadılar. Bilerek patlattılar ve kendileri kamyondan uzak bir noktadaydılar. Üstelik patlamanın ardından ateş etmeye de devam ettiler.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...