GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Okan Buruk'un ilk derbisi... "Futbolcu olarak da ilk derbim Beşiktaş'a karşıydı"
05 Kasım 2022 - 19:41

Okan Buruk'un ilk derbisi... "Futbolcu olarak da ilk derbim Beşiktaş'a karşıydı"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinin ilk derbisinde Beşiktaş sınavında... Sarı-Kırmızılı çalıştırıcı, futbolcuyken de ilk derbisini Beşiktaş'a karşı oynamıştı. Buruk, "En büyük avantajımız taraftarımız. Kazanırsak 2. sıraya yükseliyoruz. Bugün tek isteğimiz; stattaki ve sokaktaki seyircimizi sevindirmek. İlk derbimden 3 puan almak istiyorum" dedi.
 - Spor Toto 1. Lig'de Bodrum fırtınası! Zirve mücadelesinde Boluspor engeli de geçildi
05 Kasım 2022 - 18:16

Spor Toto 1. Lig'de Bodrum fırtınası! Zirve mücadelesinde Boluspor engeli de geçildi

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında Boluspor'u 1-0 mağlup eden Bodrumspor, zirve mücadelesindeki rakibinin 8 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde geçen sezon 1. Lig'e yükselen Bodrumspor, 24 puanlı lider Eyüpspor'un ardından 21 puanla 2. sırada. Boluspor ise 19 puanda kaldı.
 - Giresunspor kanamayı durdurdu! İstanbulspor 5 maçtır mağlup
05 Kasım 2022 - 17:49

Giresunspor kanamayı durdurdu! İstanbulspor 5 maçtır mağlup

Giresunspor 8 maçlık galibiyet hasretine İstanbulspor karşısında son verdi. Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren 13. hafta maçında 0-1 öne geçen İstanbulspor 30. dakikada kırmızı kart görüp 10 kişi kaldı, 45+1'de bulduğu golle devreye 1-1 girmeyi başaran Giresunspor 2. yarıda 2 gol daha bulup 3 puanı 3 golle aldı. Teknik direktör Hakan Keleş'in takımı puanını 12'ye yükseltip nefes aldı.
SPOR - SPOR
05 Kasım 2022 - 13:33

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Serie A yolcusu! İtalya'dan sürpriz talip

Son dakika Fenerbahçe haberi: Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde fırtınalar estiren, oynadığı futbolla parmak ısırtan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsüne İtalya'dan sürpriz bir takımın talip olduğu ortaya çıktı. İtalyan Ligi ekiplerinden Spezia'nın son dönemde forma şansı bulamayan Serdar Dursun'u yakından takip ettiği iddia edildi.
Spor - Spor
05 Kasım 2022 - 06:34

Ukrayna Arda Güler'i konuşuyor: 17’lik çocuk bizi dağıttı

Dinamo’nun fişini çeken Arda Güler’i alkışlamak için sıraya girdiler. Jorge Jesus, UEFA’nın “starboy” olarak nitelediği genç yıldızın çok daha iyi olacağını söyledi.
 - Zirve yolunda dev derbi
05 Kasım 2022 - 06:10

Zirve yolunda dev derbi! Galatasaray ve Beşiktaş kozlarını paylaşacak

Seyrantepe’de kaybeden çok şey kaybedecek, daha ilk yarı bitmeden yarışın uzağında kalacak. Beraberlik en çok da lider Fenerbahçe’ye yarayacak.
 - Fenerbahçe Beko'ya Jan Vesely'nin Barcelona'sı dur dedi! Sezonun ilk yenilgisi THY Euroleague'de geldi
05 Kasım 2022 - 00:27

Fenerbahçe Beko'ya Jan Vesely'nin Barcelona'sı dur dedi! Sezonun ilk yenilgisi THY Euroleague'de geldi

Hem Lig hem de Avrupa'da 5'te 5 yapan Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 6. haftasında Barcelona'ya deplasmanda 81-80 mağlup olarak ilk yenilgisini tattı. Fenerbahçe Beko'nun unutulmaz pivotu Jan Vesely, eski takımına karşı etkili olamadı. Fenerbahçe'nin son çeyrekteki 19-31'lik üstünlüğü yetmedi.
 - Arda Okan Kurtulan Arnavutluk A Milli Takım'nı tercih etti
04 Kasım 2022 - 23:08

Arda Okan Kurtulan Arnavutluk A Milli Takım'nı tercih etti

Fenerbahçe altyapısında yetişen İstanbul doğumlu ve Kuzey Makedonya uyruklu futbolcu Arda Okan Kurtulan'ın A Milli Takım tercihini Arnavutluk'tan yana kullanması şaşırttı. Adana Demirspor'da forma giyen genç futbolcu Kuzey Makedonya U19'da 7, U21 takımıyla 4 maça çıktı.
 - Çaykur Rizespor 23. dakikada bulduğu 3 golle Erzurumspor FK'yı evine eli boş gönderdi
04 Kasım 2022 - 22:05

Çaykur Rizespor 23. dakikada bulduğu 3 golle Erzurumspor FK'yı evine eli boş gönderdi

Çaykur Rizespor Erzurumspor FK karşısında 3 puanı 3-1'le aldı. Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasının açılış maçında Erzurum ekibini ağırlayan Bülent Korkaz'ın takımı 23 dakikada bulduğu 3 golle fişi çekti! 1 maçta tek yenilgisi bulunan Çaykur Rizespor puanını 18'e yükseltti. 2 galibiyeti bulunan ve 16. sırada yer alan Erzurumspor FK ise 10 puanda kaldı.
 - Ankaragücü Kasımpaşa'da 1 puanı 85'te kurtardı!
04 Kasım 2022 - 21:55

Ankaragücü Kasımpaşa'da 1 puanı 85'te kurtardı!

Kasımpaşa'nın galibiyet hasreti 85'te yediği golle 5 maça çıktı. Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi, Fode Koita'nın 58'de attığı golle 1-0 öne geçtiği maçta Tasos Chatzigiovanis'in golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu. Teknik direktör Şenol Can yönetimindeki Kasımpaşa puanını 15'e yükseltti. Ömer Erdoğan'ın takımı ise 12 puanda.
 - Umut Nayir Alanyaspor maçında şov yaptı, Ümraniyespor'un galibiyet hasreti sona erdi
04 Kasım 2022 - 21:41

Umut Nayir Alanyaspor maçında şov yaptı, Ümraniyespor'un galibiyet hasreti sona erdi

Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Ümraniyespor, sezonun ilk 3 puan sevincini yaşadı. Umut Nayir 2 golle yıldızlaştı. Süper Lig'in yeni ekibi bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltti. 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Alanyaspor 16 puanda kaldı.
 - Galatasaray Nef'ten TOFAŞ maçında bir ilk!
04 Kasım 2022 - 21:19

Galatasaray Nef'ten TOFAŞ maçında bir ilk!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 6. hafta açılış maçında Galatasaray Nef ile TOFAŞ karşı karşıya geldi, Sarı-Kırmızılılar Bursa ekibini 90-76 mağlup etti. Yunan koç Andreas Pistiolis yönetimindeki Galatasaray Nef 6. maçında 2. galibiyetini aldı. Yunan koç Dimitris Priftis'in çalıştırdığı TOFAŞ ise 4 galibiyette kaldı.
 - Kaan Ayhan devre arasında Fenerbahçeli oluyor! Ali Koç kesenin ağzını açtı
04 Kasım 2022 - 20:14

Kaan Ayhan devre arasında Fenerbahçeli oluyor! Ali Koç kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe'de stoper rotasyonunda yaşanan kriz Kaan Ayhan'la aşılmak isteniyor. Luan Peres'in sakatlığı sonrası yönetime talebini ileten Jorge Jesus'a yerli kontenjanı nedeniyle Kaan Ayhan önerildi. Portekizli çalıştırıcı A Milli futbolcu için olumlu geri dönüş yaptı, Fenerbahçe yönetimi devre arasında transferi bitirmek için Sassuolo'yla temaslara başladı.
 - Süper Lig'de en çok kurtarış yapan kaleciler arasında milliler yok!
04 Kasım 2022 - 19:41

Süper Lig'de en çok kurtarış yapan kaleci Bilal Bayazıt oldu, Altay ve Uğurcan ilk 10'a giremedi!

Süper Lig'de 12. hafta itibariyle en çok kurtarış yapan kaleci Kayserispor'dan Bilal Bayazit olurken milli kaleciler Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır ilk 10'a giremedi. Muslera ise 8. sırada yer aldı.
 - Son dakika Beşiktaş haberi... Wout Weghorst Galatasaray maçı kadrosuna alındı
04 Kasım 2022 - 19:01

Son dakika Beşiktaş haberi... Wout Weghorst Galatasaray maçı kadrosuna alındı

Beşiktaş'ın Hollandalı santrfor Wout Weghorst'dan Siyah-Beyazlı taraftarları sevindirici haber geldi! Önceki gün antrenmanda kolundan sakatlanan yıldız futbolcu Galatasaray derbisi kadrosuna alındı. Derbi öncesi yapılan son antrenmanda kendisini deneyen Weghorst kendisini iyi hissettiğini teknik heyete iletti.
 - Yusuf Şimşek teknik direktörlük kariyerine BAL ekibi Çorluspor 1947'de devam ediyor
04 Kasım 2022 - 18:03

Yusuf Şimşek teknik direktörlük kariyerine BAL ekibi Çorluspor 1947'de devam ediyor

Yusuf Şimşek, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Çorluspor 1947'nin başına geçti. Son olarak Isparta 32 Spor'da görev yapan 47 yaşındaki teknik direktör hafta sonu sarı-kırmızılıların Tekirdağspor ile oynanacak Tekirdağ derbisinde takımın başında olacak.
 - Trabzonspor'dan altyapı hamlesi... Futbolcu fabrikasından yeni Abdülkadir Ömür'ler geliyor!
04 Kasım 2022 - 17:54

Trabzonspor'dan altyapı hamlesi... Futbolcu fabrikasından yeni Abdülkadir Ömür'ler geliyor!

Trabzonspor haberleri... Türk futbolunun futbolcu fabrikası kulüplerinden Trabzonspor, yakın zamanda altyapısından çıkan Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke, Yusuf Yazıcı, Abülkadir Ömür, Ahmetcan Kaplan ve daha niceleri gibi yıldızları çıkarmak için yatırımlarını güçlendirdi. Bordo-Mavili kulüp, altyapısını geliştirmek amacıyla anlaşma sağladı Double Pass ile ilk çalışmanın yapıldığını duyurdu.
SPOR - SPOR
04 Kasım 2022 - 15:57

Arda Güler’in jestine annesinden duygulandıran cevap: Binlerce beğeni aldı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'e attığı gol sonrası 'anneciğim seni çok seviyorum' yazılı tişörtüyle attığı golü annesine armağan eden Arda Güler’den bir paylaşım geldi. Binlerce beğeni alan paylaşımdan sonra Arda Güler'in annesi Serap Güler’den karşılık gecikmedi. Serap Güler’in duygulandıran mesajı sosyal medyada büyük beğeni topladı.
SPOR - SPOR
04 Kasım 2022 - 13:05

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'ten derbide Galatasaray'ın atom karıncasına markaj önlemi!

Derbi heyecanına saatler kalırken Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçı için Josef'e özel bir görev verdi. Josef, fizik avantajıyla seri adam geçebilen Mertens'i yakın markaja alarak hareket ettirmemeye çalışacak.
SPOR - SPOR
04 Kasım 2022 - 13:02

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri arasında kimler yok ki! Barcelona, Manchester United, Sevilla...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda son olarak Dinamo Kiev'i 2 golle deviren ve grubunu lider tamamlayan Fenerbahçe, doğrudan son 16 turuna katılma hakkı kazandı. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri ise 'bu nasıl Avrupa Ligi' dedirtti. Rakipler arasında Şampiyonlar Ligi'nden gelen Barcelona, Sevilla ve Ajax gibi takımlar yer alıyor. İşte sarı lacivertli temsilcimizi bekleyen muhtemel rakipler...
SPOR - SPOR
04 Kasım 2022 - 12:19

UEFA ülke puan sıralaması güncel liste: Türkiye kaçıncı sırada? Avrupa'da Türk rüzgarı esiyor...

UEFA güncel ülke puan sıralaması belli oldu. Dün akşam oynanan karşılaşmalar sonrası sezona 20'nci sırada başlayan Türkiye büyük bir atak yaptı. Çarşamba günü 16'ncı sıraya kadar gerileyen Türkiye'nin güncel UEFA puanı ne kadar, Türkiye kaçıncı sırada? UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde temsilcilerimizin aldığı başarılı sonuçlar sıralamada yükselmemizi sağladı. İşte Türkiye'nin UEFA ülke puanları sıralamasındaki yeri ve ilk 20'deki ülkeler listesi...
Başa Dön